Informatie over rekenmachines

Welke rekenmachine u ook zoekt, u vindt het bij RekenmachinesWinkel. U vindt er wetenschappelijke en grafische rekenmachines voor studie of praktijk. Bureau- en telrolrekenmachines voor kantoor, winkel of thuis. En natuurlijk financiële rekenmachines voor de experts op het vlak van financiële berekeningen.

Financiële rekenmachines

Financiële rekenmachines Financiële rekenmachines zijn bedoeld voor finance werknemers die regelmatig allerlei financiële berekeningen moeten uitvoeren. De modellen hebben voorgeprogrammeerde functies zodat het eenvoudig is om zaken als rentepercentages, conversies, spreads of cashflows te berekenen.

Grafische rekenmachines

Grafische rekenmachines Grafische rekenmachines zijn uiteraard bekend door gebruik voor in het onderwijs. Tegenwoordig zijn het zeer complete multifunctionele rekenmachines die een complete ondersteuning bieden voor algbraïsche, meetkundige en statistische vraagstukken. Het plotten van grafieken met een grafische rekenmachine duurt slecht enkele seconden. Grafische rekenmachines beschikken over een groot display en zijn geschikt voor alle soorten berekeningen.

Rekenmachines met telrol

Rekenmachine met telrol Rekenmachines met een telrol hebben vaak dezelfde functies als een gewone rekenmachine. Door gebruik te maken van een telrol worden de berekeningen in het zwart en/of rood afgedrukt. Rekenmachines met een telrol hebben vaak knoppen met voorgeprogrammeerde functies voor het berekenen van marge en/of BTW.

Wetenschappelijke rekenmachines

Wetenschappelijke rekenmachines Wetenschappelijke rekenmachines hebben ongeveer dezelfde eigenschappen als grafische rekenmachines. Het grafische element ontbreekt vanzelfsprekend. Kenmerkend voor wetenschappelijke rekenmachines is dat ze veelal een display hebben dat uit meerdere regels bestaat. Uitgebreidere complexe berekeningen zijn geen probleem meer.

Deel de link naar deze pagina:

Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Pinterest